Kryeministri Rama prezanton Rrugën e Arbrit, autostrada Kërçovë-Ohër-Strugë

Ashtu siç ishte parashikuar, kryeministri Edi Rama, bashkë me kabinetin e tij qeveritar po zhvillon ditën e sotme një dëgjesë me qytetarët e Dibrës. Rama ka prezantuar projektin e Rrugës së Arbrit, i cili sipas tij do të nisë ndërtimin brenda një muaji.

“Sot do të prezantojmë një takim tjetër për projektin e zbatimit të rrugës së Arbrit. E vërteta është se e kisha një fiksim shumë të fortë që të vinte kjo ditë sa më shpejt, pasi për 27 vite kush ka kaluar në Dibër, për të marrë vota për rrugën e Abrit ka thënë të parën. Dhe kjo gjë u përsërit kaq shpesh saqë me të drejtë dibranët të qeshin kur ke s’ke faj, e jo më kur ke faj”.

Read more: http://www.tetova1.com/2017/11/11/kryeministri-rama-prezanton-rrugen-e-arbrit-autostrada-kercove-oher-ende-ne-qorrsokak/#ixzz4y8saUTodStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...