Kujdes në trafik, po vendosen kamera të sigurisë gjithandej

Në disa udhëkryqe të bulevardeve të Shkupit po shihen kamera të vendosura në semaforë.

Këto kamera gjenden tek udhëkryqi i bulevardit “Partizanska”, afër kishës Shën Klimenti i Ohrit.

Poashtu kamera ka edhe te udhëkryqi afër qendrës “Mavrovasja”, ndërsa të tilla po vendosen edhe në Çair dhe lagje tjera. Me vendosjen e këtyre kamerave të sigurisë çdo shkelje të rendit në komunikacion që do të bëhet, kamerat do ta xhirojnë dhe do të shqiptohen dënime.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...