Kujdes, nga sot aktivizohet ”merimanga” në Strugë

Ju njoftojmë se NP “EKO” Strugë nga sot (E Hënë), do të fillojë me tërheqjen dhe largimin e makinave të cilat janë parkuar në mënyrë jo të rregullt dhe jo ligjore.

Tërheqja e automjeteve do të bëhet nga NP “EKO” Strugë, me lëshimin e urdhërit të personit zyrtar nga MPB – polic rrugor.

Autumjetet e ngritura nga shërbimi merimangë i EKO Strugë do të barten tek parkingu i NP Komunale Strugë.
Harxhimet e shërbimit merimangë do të jenë:
– 1700 den shërbimi merimangë (nëse arrin në vendngjarje pa e hipur makinën në merimangë)
– 1500 den për mbajtjen e makinës tek parkingu i NP “Komunale” , shuma totale 3200 den
– plus sanksionet e parapar me ligj nga ana e MPB.

Marrja e veturës nga ana e pronarit do të bëhet pas pagesës së harxhimeve për ngritjen e veturës, dmth me paraqitjen e dokumentit për pagesën e shpenzimeve.StrugaLajm

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës.
Loading…


loading…