Kunatat bohen ‘copa’ ia përqeshi bakllavën dhe shërbetin

Në pra*ngat e policisë së Prizrenit kanë përfunduar burrë e grua, pasi kanë ushtruar dhu*në fizike dhe psikologjike ndaj kunatës së tyre.

Shtetasit B.K dhe L.K përkatësisht 49 dhe 44 vjeç, banues në fshatin Medveci kanë dhu*nuar në banesë shtetasen E.K, 32 vjeç gjithashtu banuese në fshatin Medvec.Reklame

Motivet e ngjarjes nuk dihen ende. Por thuhet se E.K ua përqeshi bakllavën dhe shërbetin i cili ishte bërë krejt sheqer. / Revista Kosovarja

Loading...
loading...Loading…


loading…