Kur fjala ,,turp” e humb kuptimin!

Lebit Murtishi

T’u permendesh fjalen ,,turp” sherbetoreve te zaevit dhe te gjithe zaeveve tjere, ne ikje a ne ardhje qofshin, jo veç qe s’ ka me asnje kuptim, por ka rrezik qe fjala ,,turp”, karshi veprimeve qe mungojne – kur ke perballe kriminelet, mund t’u forcoje imunitetin, nese e shohin qe fjala ,,turp” eshte arme e fundit qe u drejtohet… Megjithate, kur sot vershuan permes sheshit nje grup te rejash e te rinjsh, dhe i vune zjarrin e i bene hi perpara dyerve te qeverise — fashiste e bdiste, kur i vune flaken ,,librave shqip” te qeverise – bdiste e fashiste, dikush duhet te kete menduar se keto krime e kane nje fund te tjeterfarshem, sidoqofte…

Loading...
loading...Loading…


loading…