Kurthi ndaj Fatime Fetait. Ja çfarë i bëjnë

Rasti në fjalë theksohet se menjëher është paraqitur në Ministrinë e Punëve të Brendshme,
njofton agjencia e lajmeve INA.

“Bëhet fjalë për keqpërdorim klasik të identitetit të prokurores Fetai. Ky profil i rrejshëm
është përdorur që në publik të plasohen qëndrime për ngjarjet aktuale me qëllim që të
dëmtohet imazhi i prokurores dhe Prokurorisë Speciale”, theksohet në njoftim.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...