Ky është kabineti qeveritar i Avdullah Hotit

Avdullah Hoti që pritet të votohet sot për kryeministër ka prezantuar programin qeverisë dhe kabinetin qeveritar.

Perberja Qeverisë Hoti do të jetë:

Besnik Tahiti – Zëvendëskryeministër i parëDriton Selmanaj –

ZëvendëskryeministërAlbulena Balaj –

ZëvendëskryeministreGoran Rakiq –

Zëvendëskryeministër dhe Ministër i pushtetit LokalHykmete Bajrami –StrugaLajm

Minsitre e FinancaveBesian Mustafa –

Ministër i BujqësisëVlora Dumoshi –

Ministre e KulturësAgim Veliu – Ministër i BrendshëmStrugaLajm

Anton Quni – Ministër i MbrojtjesArban Abrashi – Ministër i Infrastrukturës.

Armend Zemaj – Ministër i ShëndetësisëBlerim Kuqi- Ministër i Ekonomisë

Meliza Haradinaj – Ministre e Politikës së Jashtme

Selim Selimi – Ministër i DrejtësisëRamë Lika – Ministër i Arsimit

Skënder Reçica- Ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale

Vesel Krasniqi – Ministër i Tregitsë dhe Industrisë

Enis Kercan – Minisër i Zhvillimit RuralDalibor Jevtiq – Ministër për Kthim dhe Komunitete.

In : Aktuale

Loading...
loading...