Ky është këshilltari që e vendosi shumicën në Këshillin e Strugës!

Ilia Pejoski është këshilltari që përcaktoi shumicën në Këshillin Komunal të Strugës.Pejoski është këshilltar i Partisë Socialiste i cili në zgjedhjet ishte me listën e VMRO-së.Vota pro rendit të ditës dhe pro kandidaturës sé Resul Kabës ishte përcaktuese sot në Këshillë.Për Resul Kabën votuan 14 këshilltarë ndërsa të përmbajtur ishin 13 këshilltarët e ASH-së, VMRO-së dhe Besës.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…