Ky është kryetar i ri i Tuzit, i cili fitoj zgjedhjet pasi shqiptarët u bashkuan


Kandidati shqiptar për të drejtuar komunën e Tuzit, Nikë Gjeloshaj beson se do të udhëheq me qytetin. Në radhë sipas tij, kjo do t’u dërgonte një mesazh bashkimi të gjithë shqiptarëve.

“Unë besoj shumë se shqiptarët do të fitojnë dhe Tuzi do t’u çojë një mesazh të gjithëve kudo që janë. Zgjedhja personale nuk është aq e rëndësishme sesa t’u dërgojmë një mesazh bashkimi nga Tuzi, të gjithë shqiptarëve kudo që janë”, tha Gjeloshaj për TCH.

“Procesi zgjedhor ka ecur me një frymë të mirë, përveç atyre problemeve teknike. Unë jam i bindur që bashkimi shqiptar ia ka dalë të fitojë”, theksoi ai.

In : Aktuale

Loading...
loading...