Ky është rreziku që vjen nga “Big Brother”

Ai ka komentuar edhe ‘reality show’ , Big Brother dhe pasojat që mund të i sjell ky emision për shoqërinë.

“Në këtë emision kinse shfaqët jeta reale, derisa në gjithë kohën përdoret fjala lojë, kemi të bëjnë me një realitet të deformuar, për ti kënaqur kureshtjen e njerëzve të tjera, kinse njerëzit duke e parë këtë ikin nga realiteti i tyre. Në vend të përqendron në marrëdhëniet brenda familjes, në marrëdhënien me fëmijët, dhe të fuqizohet raporti familjar dhe të ndërtohen marre dhjet e mira, humbet përmbajtja e marrëdhënieve familjare-sociale”, tha ai në DPT te Fidani.

Ai ka thënë se njerëzit mund të kënaqen duke parë diçka që nuk ka të vlefshme as për ata që janë pjesë e tij as për të tjerët që e shikojnë.

In : Aktuale

Loading...
loading...