LAJM I MIRË PËR STRUGANËT:Qeveria lejon themelimin e shkollës së muzikës

LAJM I MIRË PËR STRUGANËT!

Suksese dhe ju priftë e mbara!StrugaLajm

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme, me propozim të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, ka dhënë mendim pozitiv për themelimin e subjektit juridik – shkollë fillore të muzikës, pas kërkesës paraprake të parashtruar nga Komuna e Strugës: “Shkolla Fillore Komunale e muzikës – Struga”StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...