Lajm i mirë:Uji në Kalishtë, Oktis,Borovec është i pijshëm

Agjensioni për Ushqim dhe Veterinari në Strugë, lajmëron se në bazë të rezultateve më të fundit nga Qendra e Shëndetit Publik në Ohër, Uji për pije është i përdorshëm në Kalishtë,Podgorcë dhe Borovec.

StrugaLajm
Loading…


loading…