Lamtumire, Sejdin Lloga!

Lebit Murtishi

Lamtumire o burre, o trim, o hero qe nuk vdes kurre. Te pata mik, shok, vella, por mbi te gjitha te pata mesues; te pata mesues ne nje kohe kur Struga kishte pak mesues, kur kombi kishte pak mesues, qe perhapnin ,,Abetaret” me ABC Shqiperie…
Faleminderit qe te patem xha Sejdin. Pusho i qete ne Livadhine tende, ne token qe kurre s’e peshtyve, ne token qe na mesove t’i themi Nene, ne token qe na mesove t’i themi Shqiperi…Zoti te dhente paqe mga paqja e vete.
Lavdi jetes dhe vepres te veprimtarit Sejdin Lloga…

Loading...
loading...Loading…


loading…