Latifi:shkollat pa mësues fizike, ndërsa studiot televizive të mbushura me budallenj

Shkruan:Blerim Latifi

Profesori universitar, Blerim Latifi, ka folur për emisionet televizive dhe personazhet të cilat janë të ftuara shpesh në kanale televizive.

Ai ka thënë se në Kosovë e Shqipëri, shqiptarët kurrë nuk kanë qenë më të ekspozuar ndaj shkatërrimit të mendjes se sa në ditët aktuale.StrugaLajm

“Në Kosovë e Shqipni shkollat pa mësues fizike, ndërsa studiot televizive të mbushura me budallenj që e hedhin poshtë shkencën e Ajnshtajnit përmes broçkullave konspirative e antisemite. Kurrë shqiptarët nuk i janë ekspozuar rrezikut të shkatërrimit të mendjes më shumë se sa sot.”, ka shkruar ai në Facebook.
Loading…


loading…