Lavdërim Veliu,ligjëroi në fakultetin e Doganës në Ohër!

 

Me ftesë të drejtuesve të Fakultetit të Doganave në Ohër, Drejtoria e Doganave të Republikës së Maqedonisë morri pjesë në ligjeratën dedikuar kompetenace që ka Drejtoria e Doganave, njofton Flaka.

Gjatë ligjëratës, studentët dhe kuadri akademik u njoftuan nga afër me veprimtarinë dhe funksionimin e Doganave.StrugaLajm

Në ligjeratë i pranishëm ishte edhe zëvendësdrejtori i Drejtoria e Doganave të Republikës së Maqedonisë, Lavdrim Veliu.

In : Aktuale

Loading...
loading...