Liderët e VLEN takim me Albin Kurtin në Prishtinë

Arben Taravari

Pas tubimeve madhështore me mërgatën shqiptare, erdhëm në Prishtinë të ftuar nga Kryeministri i Kosovës, z.Albin Kurti.

Mbështetja e tij për koalicionin tonë në këto zgjedhje ka qenë e parezervë, jo vetëm nga ai, por edhe nga çdo deputet, ministër e deri tek aktivisti i fundit i Lëvizjes Vetëvendosje.
Ndryshimi që është bërë në Kosovë me Kryeministrin Kurti, i cili ndryshim është i prekshëm dhe e ndjenjë qytetarët e Kosovës, medoemos të bëhet edhe në Maqedoninë e Veriut. Sepse, me të vërtetë, shqiptari i Maqedonisë së Veriut e meriton të jetojë,një jetë më dinjitoze, meriton të jetë i përfaqësuar denjësisht, ndërsa këtë ndryshim do t’ia mundësojë Koalicioni VLEN.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...