Lindi Gjergj Kastrioti në Kumanovë

Gëzimin e vetë për lindjen e djalit, Adnan Nevzadi nga Kumanova ka vendosur ta shprehë duke e pagëzuar djalin e tij me emrin e heroit kombëtar Gjergj Kastrioti.

Ai ka dorëzuar në Gazetën Lajm një kopje të certifikatës së djaloshit të sapolindur, por edhe një video që ka përgatitur me këtë rast, me fotografinë e djalit të vet dhe me një këngë me motive patriotike.

 

In : Aktuale

Loading...
loading...