Liqeni 24 cm mbi nivelin e lejuar maksimal

Shiu edhe dëbora kanë ndikuar në nivelin e lartë të ujit të liqenit të Ohrit dhe lumenjve të zonës së saj të ujëmbledhësve.

Sipas SH.A “ELEM”, niveli i ujit në liqen sot është në lartësi e 693.99 metra mbi nivelin e detit, që është 24 centimetra mbi limitin maksimal,i cili sillet në 693.75 metra.(Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…