Liqenin e Ohrit do ta analizojnë shkencëtarë nga Maqedonia dhe Hungaria!

Shkencëtarë nga Lidhja Hidrobiologjike në Ohër, së bashku me kolegë nga Instituto për Hetim Nukleare nga Debreceni në Hungari, nga e hëna do të fillojnë hetimet në Liqenin e Ohrit.Opinioni për detaje tjera rreth aktiviteteve të parapara lidhur me këtë hetim, do të njoftohet diën e njëjtë në një konferencë të veçantë, që do të mbahet në hapësirat e Lidhjes Hidrobiologjike.Është paralajmëruar që në konferencë përveç përfaqësuesve të dy grupeve hetuese nga Hungaria dhe Maqedonia, të merr pjesë edhe ambasadori hungarez në Maqedoni, Laslo Ishtvan Duks.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...