Lirohet Bozhinoski, gazetari që nxori në opinion “bisedat hot” midis Musa Xhaferit dhe Ermira Mehmetit

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë, në profilin e saj në Twitter ka shkruar se është shfuqizuar paraburgimi për gazetarin Zhoran Bozhinovski.

“Është shfuqizuar paraburgimi për gazetarin, Zoran Bozhinovsi. Maqedonia nuk është më në listën e turpshme ku ka gazetarë në burg!”, shkruan SHGM.

StrugaLajm

Sponsored by Revcontent
Loading…


loading…