Llabunishti,Boroveci nesër në protestë kundër gurores në Strizhak

  Njoftohen qytetarët Llabunishtës Podgorcit dhe Borovecit si  dhe të gjithë qytetarët e Strugës se më 06.16.2017 e premte në ora 14:00 organizohet protestë kundër fillimit me punë të gurores ILEGALE të vendosur në STRIZHAK.Tashmë  gërmimi i paligjshëm nga AD Ilinden-Struga ka filluar.Protesta do të nisi në stadiumin e  futbollit në Borovecë. Organizatorët e protestës janë: BL- Llabunishtë, BL-Borovecë,si dhe “Natyra-LAB” .(Strugalajm.com)
StrugaLajm
Loading…


loading…