LR-PDSH sonte e jep ”izën”për pjesmarrjen në qeveri!

LR-PDSH dhe  lideri i saj Ziadin Sela pritet të jap vendimin final për atë se a do të jetë pjesë e kabinetit qeverisës, apo vetëm do ti jap përkrahje qeverisë Zaev. Kryesia qendrore e kësaj partie në mbrëmje do të vendos për pjesëmarrje ose jo në Qeveri.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...