LSDM e humbur në mjegull, matematikat e partive shqiptare

Analisti i njohur Sasho Ordanovski ka theksuar se LSDM është e humbur në mjegull dhe sillet në mënyrë konfuze.

“Nuk jam i sigurt se në LSDM ka koncensus të brendshëm për çështje të ndryshme. Shembull tipik për këtë janë problemet me ndotjen e ajrit dhe reformat në gjyqësor. Partia është e humbur në mjegull, bën hapa konfuz që nuk japin zgjidhje. Jam i habitur nga ky dezorientim”, theksoi Ordanovski, informon INA.

Duke folur për rolin e kryeministrit Zoran Zaev, Ordanovski nënvizon se ai gjatë kohë po sillet jashtë shtetit dhe po përballet me munëdsinë që të përfitojë besimin nga jashtë, por ta humbë nga brenda. Ordanovski ka kritikuar edhe partitë shqiptare, duke theksuar se ato sapo të hyjnë në Qeveri harrojnë në politikë dhe në mënyrë matematikore merren me pazare. StrugaLajm
Loading…


loading…