LSDM i reagon BDI-së : Është e qartë, mandatar është Zoran Zaevi

“Mendojmë se është e qartë, mandatar është Zoran Zaevi” kështu janë përgjigjur nga LSDM në pyetjen e disa hershme të gazetarëve se a do të pranojë LSDM kushtin e BDI-së për kryeministër shqiptar.

U pyetën edhe për informacionet se a kanë pranuar që një vit kryeministër të jetë kandidati shqiptar, Naser Zyberi dhe tre vite Zaev, nga atje me përgjigje:

“Në interes të negociatave që janë në rrjedhë, në interes të konsultimeve dhe në interes të sigurimit të shumicës parlamentare, i cili do të sigurojë mandat të plotë katërvjeçar, nuk mund që në këtë fazë të bisedimeve të kumtojmë detaje”, tha zëdhënësi LSDM-së, Kostadin Kostadinov./TV21StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...