LSDM: Nuk është i vërtetë lajmi se kemi arritur marrëveshje me BDI-në

LSDM-ja në tërësi e demanton lajmin e pavërtetë nga ana e TV Kanal 5 me titull: Është rënë dakord për kryeminstrin sipas principit tre vite Zaevi, një Ziberi, BDI do të drejtojë me DAP-in dhe MPB-në.

Nga LSDM-ja thonë se nuk është e vërtetë se në bisedimet mes LSDM-së dhe BDI-së është arritur marrëveshje për kryeminsitrin sipas principit siç është pubklikuar. “Nuk është e vërtetë”, thonë nga LSDM-ja.

Loading...
loading...Loading…


loading…