Lulzim Nasufi citon Jakup Asipin në mesazhin për rininë:Mësoni dhe diplomoni por jo me diploma të blera

Në prag të Festës së 7 Marsit – Festa e Mësuesit !

Solidarizim me nxënësit e Çashkës për mësim fillor në gjuhën shqipe, që janë 15.00 km larg nga vendbanimi i Zëvendëskryeministrit të RMV, dhe solidarizim me nxënësit e Ohrit për mësim të mesëm në gjuhën shqipe, që poashtu janë 15.00 km larg nga vendbanimi i Ministrit të Arsimit dhe Shkencës të RMV.

Mësimi në Gjuhën Amtare është e garantuar me Ligj dhe me Kushtetutë në RMV.StrugaLajm

NDRYSHIME

Lulzim Nasufi, – Strugë
Loading…


loading…