Lura Pollozhani: Nuk dimë ta vlerësojmë gruan dhe punën e saj ashtu si duhet

Lura Pollozhani, doktorante e shkencave sociale në Graz të Austrisë në emisionin Agora të Lajm TV ka shprehur perceptimin e saj për rolin e gruas në shoqëri.
“Nëse gratë shqiptare me të vërtetë duan ta marrin jetën e tyre e duart e tyre, duhet që të jetë zgjedhje se çfarë do bësh me jetën tënde. Do të thotë, unë duhet ta kem si zgjedhje të lirë se a do jem amvise dh eta bëjë këtë pa paragjykim apo do e ndjek karrierën dhe këtë ta bëjë pa paragjykim”, ishte decid në qëndrimin e saj Polozhani.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...