Lypsarët perveç se i shqetesojn qytetaret i bejn dëm edhe qytetit

Lypsarët perveç se i shqetesojn qytetaret i bejn dëm edhe qytetit duke vjedhur lulet e vendosura tek parku i qytetit në qendër.

Mos u ndihmoni sepse sa ma shum u ndihmoni ata po shtohen, veç asaj dikush i sjell dhe bën biznes në kurrizin e tyre. (Strugalajm.com)

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...