Mamudi e dorëzon detyrën e Komandantit të Zjarrfikëses në Strugë te Alia Beqiroski

Mynir Mamudi nëpërmjet një reagimi deri te Strugalajm.com ka informuar se nga sot nuk është më Komandant I Njësitit Zjarrfikës në Strugë.Mamudi sqaron se sot ka marr një shkres ku informohej se në pozicionin e tij është emëruar Alia Beqiroski .Maudi sqaron se në mënyrë të rregulltë ka bërë dorëzimin e detyrës te Alia Beqiroski.Më tej Mamudi falenderon për bashkëpunimin median të punësuarit si dhe qytetarët e Strugës për korrektesën dhe koperimin gjatë kohës që ai ishte në krye të Njësitit Zjarrfikës.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…