Maqedoni/Premtohen paga 1 mijë euro

LSDM-ja përmes një komunikate mëngjesin e sotëm njoftoi se në mandatin e ri të LSDM-së paga mesatare do të jetë mbi 1000 euro, ndërsa minimalja do të jetë 600 euro. Sipas tyre, kjo është e arritshme dhe e realizueshme, me politikat korrekte që LSDM i udhëheq në interes të qytetarëve.

“Kjo tashmë është dëshmuar edhe me një rritje rekord të pagës mesatare, e cila është 40.000 denarë, – thonë nga LSDM dhe shtojnë se LSDM-ja i përmbush premtimet e qytetarëve dhe kështu e ka filluar mandatin e parë, me premtimin se do të rrisë paga mesatare prej 500 eurosh, e cila arriti një shumë edhe më të lartë prej 650 euro. “Nuk ndalemi këtu, sepse pagat e qytetarëve do të vazhdojnë të rriten çdo ditë”, thuhet në njoftimin e partisë.StrugaLajmStrugaLajm

Standard evropian për të gjithë, kushte më të mira për ekonominë, rritje ekonomike, përgjegjësi për menaxhimin e buxhetit, që në fakt mundëson që pagat e qytetarëve të rriten çdo ditë, është fokusi i LSDM-së dhe në programin e ri, sipas partisë në pushtet.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...