Maqedoni, pritet të lehtësohet procedura për marrjen e lejes për armë gjuetie

Në takimin mes ministrit të Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski dhe kryetarin e Federatës së Gjuetarëve, Vlatko Aleksovski është thënë se ka vullnet për t’u lehtësuar procedura për marrjen e lejes për armë gjahu.

Në takim, sipas njoftimit është biseduar sfidat e mundshme dhe ndryshimet ligjore për armë, me të vetmin qëllim që të thjeshtëzohet procedura për qytetarëve për pushkë gjahu.StrugaLajm

“Ministri Spasovski dhe përfaqësuesit e Federatës së Gjuetarëve shprehën vullnetin për lehtësimin e procedurës së marrjes së leje për armë gjuetie si thë përthellim të bashkpunimit dhe zgjidhjes së të gjitha sfidave”, thonë nga MPBStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...