Markoviq: Ja kush do ti pajtoj LSDM-në e BDI-në

Qeveria e re duhet të ketë disa prioritete. Shëndëtësia, ekonomia dhe arsimi duhet të jenë në focus dhe më të rëndësishem. Kështu është shprehur për Rel profesori universitar Nenad Markoviq, përcjell agjencia e lajmeve INA.

Duke komentuar gjuhën e ashpër mes partive politike shqiptare dhe maqedonase gjatë fushatës, ai thotë se nuk pret që rritje të tensioneve ndëretnike në vend.

“Unë mendoj se dëshira për pushtet do t’i bashkojë ata, ata do ti bashkojë “ndarja e plaçkave” që fituan në zgjedhje. Ata do të pajtohen dhe do të heshtin deri në zgjedhjet e ardhshme, të cilat fatkeqësisht do të jenë shumë shpejtë. Nuk ka asnjë arsye të veçantë, jashtë kësaj matjeje parazgjedhore dhe pas zgjedhjeve të forcave, duke folur me kusht, veçanërisht midis BDI-së dhe LSDM-së, për të pasur tensione ndëretnike. (INA)Promoted ContentStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...