Markovski: Po bëhet panikë, edhe njerëzit që kanë jashtëqitje po mendojnë se kanë koronavirusin

Infektologu i njohur maqedonas, Vele Markovski ka theksuar se është e panevojshme që të krijohet panikë me koronavirusin dhe se qytetarët edhe për çdo lloj lëngimi janë të kapluar nga frika dhe paniku.

Ai në emisionin “Klik Plus” në TV21 theksoi se është e panevojshme të krijohet panik edhe nga njerëzit që kanë qoftë edhe ndonjë infeksion në zorrë, sepse edhe ata po mendojnë se kanë koronavirusin, përcjell INA.

“Paraqiten edhe njerëz që kanë infeksione në zorrë dhe jashtëqitje, dhe mendojnë se kanë koronavirusit”, theksoi Markovski, duke shtuar se me gjithë këtë po i bëhet presion sistemit shëndetësor.

In : Aktuale

Loading...
loading...