Mbi URË te Drinit të Zi në Strugë u shemb cdo tolerancë

Fatmir Emush

 

Ministër kulture shqiptar/apo jo, fare e parëndësishme.
Mbremjet e poezisë në Strugë mbeten po të njëjtat , përjashtuese dhe neglizhuese ndaj cdokujt qe nuk flet maqedonisht apo anglisht.
Kultura do ishte ajo që nuk do bënte dallime etnike ,racore apo gjuhësore në cdo cep të botës ,vetëm tek ne ketu ndodhë e kundërta.
Është letërsia ajo që vendos URA komunikimi ndërmjet popujve nëpër botë.
Vetëm tek ne ndodhë që mbi URË te Drinit të Zi të shembet cdo tolerancë gjuhësore ,etnike dhe racore!
Vëreja dje dhe sot , punëtorēt e ngritjes së skenës mbi urë ,ishin shumica shqiptarë, dhe e ngritën për mrekulli ,u lumshin duart.
Por mbi skenë Shqip NUK KA!
#NUK_KA_KUPTIM kokëfortësia dhe kotësia e kësaj neglizhence!
#MJAFT shembjes së URAVE të tolenacës me INJORANCËN e pacipë që tregohet mbi URË.StrugaLajm
Loading…


loading…