Më 6 korrik mbush 75 vjet, por Stallone në asnjë çast nuk u ndahet ushtrimeve (VIDEO)

Nëse nuk e keni ditur, legjenda hollivudiane, Sylvester Stallone, ka 74 vjet, ndërsa më 6 korrik do të mbushë 75 vjet.

Mirëpo, ai në asnjë moment nuk heq dorë nga aksioni, edhe atëherë kur nuk është duke e portretizuar të fortin nëpër filma.

Aktori, skenaristi dhe regjisori i famshëm, gjithmonë kujdeset për ta mbajtur veten në formë, prandaj është i rregullt në palestër.

Përkushtimin e tij, Stallone e ndan me ndjekësit e shumtë në rrjetet sociale për t’i motivuar lidhur me aktivitetin fizik.

Kohë më parë, ai e kishte publikuar një video në Instagram, në të cilën paraqitej duke u ngritur me vështirësi teksa mbante pesha në duar.

Loading...
loading...

Loading…


loading…