Me drogë në Ohër kapen dy kumanovarë

Nga SPB-ja e Ohrit informojnë se për shkak të ekzistimit të dyshimit të kryerjes së veprës penale “prodhim të paautorizuar dhe shitjen e drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve”, ka ngritur padi penale kundër një personi nga fshati Llopat i Kumanovës si dhe një person nga Kumanova.’’ Të dyshuarit vitin e kaluar kanë bler një sasi më të madhe të drogës të llojit heroinë ,ngjyrë kafe ku në një shtëpi me qira në Ohër kanë bërë ripaketimin e saj në sasi më të vogla dhe më pas duke I shitur te personat e varur nga droga ‘’tha Stefan Dimoski zëdhënës I SPB-së në Ohër.Gjatë kontrollit në shtëpinë e marr me qira hetuesit policor gjetën një pjesë të heroines dhe një sasi e përziersit I cili ka shërbyer për zmadhimin e sasisë .(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…