Më në fund marrëveshje, për njohjen e patentave me Gjermaninë

Të martën, do të nënshkruhet deklarata e përbashkët midis ministrisë së Brendshme dhe ministrisë Federale të Trafikut dhe Infrastrukturës Dixhitale të republikës së Gjermanisë për njohjen dhe zëvendësimin e patentave, ka njoftuar Spasovski në Facebook!

StrugaLajm
Loading…


loading…