Mendi Qyra: Miratimi i Korridorit 8 i vonuar, por i rëndësishëm

Kryetari i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri Perëndimore, Mendi Qyra është deklaruar në lidhje me Korridorin 8 dhe 10D dhe miratimit të tyre.

“Korridori 8 si projekt vlerësojmë se është i vonuar ngase përfitimin potencial që vendi ynë e ka lëshuar përgjatë këtyre viteve të mos realizimit dhe ndërtimit të saj, është shumë i madh. Në anën tjetër, ne si vend kemi krijuar reputacion të keq të infrastrukturës rrugore për shkak të investimeve minimale në këtë drejtim derisa shtetet fqinje investonin qindra miliona apo miliarda euro duke e përshpejtuar ekonominë dhe rritjen e tyre”, deklaroi biznemeni strugan, Mendi Qyra.StrugaLajm
Loading…


loading…