Menduh Thaçi takon Lulzim Bashën në Strugë

Sot me date 15.09.2018, ne ora 12.00, ne ambientet e Restorant Aquarius ne Struge, Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z. Menduh Thaci realizoj takim me Kryetarin e opozites Shqiptare, z.Lulzim Basha, kryetar i Partis Demokratike të Shqipërisë, ku u bisedua per aktualitetet ne rajon, referendumi për çështjen e emrit dhe anëtarësimi i Maqedonisë në NATO.

StrugaLajm
Loading…


loading…