Mërgimtari nga Veleshta me apel:Më ktheni dokumentat paratë ua kam falur

Mërgimtari nga Veleshta  A.V gjatë ditës së sotme ka raportuar se ka humbur kuletën në Strugë , ku përvec parave ka patur dhe dokumente personale.Ai nëpërmjet Strugalajm.com apelon deri te ata që mund ta kenë gjetur kuletën që nuk është i interesuar për kthimin e parave por do e vlerësonte kthimin e dokumentave .”Kthimi i dokumentave do të më ndihmonte,parat nuk i dua”tha ai.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...