Merko dhe Duraku i shkojnë në zyrë Zabzunit për zgjidhjen e problemit të deponisë!

Sot një delegacion qeveritar në përbërje të së cilit ishin Sadulla Duraku ministër i Ekologjisë si dhe Ramiz Merko qendruan në komunën e Strugës ku u pritën nga kreu i Komunës Mustafa Zabzuni me bashkëpuntorët.Në qendër të takimit ishte çështja e deponisë së Strugës në funksion të një zgjidhje afatgjate të kësaj problematike.Deponia e Strugës si rezultat i djegjes së vazhdueshme dhe afërsisë me qytetin e Strugës po krijon probleme të vazhdueshme ekologjike.(Strugalajm.com)

 

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...