Merko e Çubaleski premtojnë punësime për struganët

✅ ️Me inciativë të kryetarit të Komunës së Strugës, Ramis Merko që synon të ul papunësinë duke mbështetur punësime të reja, posaçërisht punësimin e të rinjve dhe të përkrah zhvillimin ekonomik lokal, sot mbajti takim me drejtorin e ODW Elektrik – Zona industriale, Strugë z. Ognen Çubaleski.
ODW ELEKTRIK është një prodhues global i kabllove për industrinë e automobilave, me seli në Steinau, Gjermani.
📌 Bëjmë THIRRJE deri te të gjithë qytetarët e komunës së Strugës që të aplikojnë për punë në po të njëjtën kompani.
ODW Elektrik ofron më shumë vende pune, prandaj inkurajojmë çdo person që është i interesuar të dërgojë CV dhe letër motivimi në e-mail adresën:

📧 [email protected]

👉 ODW-ELEKTRIK, përveç pagës së rregullt mujore, ofron transport falas për të gjithë të punësuarit, ushqim të ngrohtë në ambientet e fabrikës dhe ofron sigurim shëndetësor privat falas që mbulon trajtimin spitalor në të gjitha spitalet private në Republikën e Maqedonisë së Veriut deri në 3000 euro në vit.StrugaLajm

✅ ️На иницијатива на градоначалникот на Општина Струга, Рамис Мерко, која има за цел намалување на невработеноста преку поддршка на нови вработувања, особено вработување на млади и поддршка на локалниот економски развој, денеска одржа средба со директорот на ОДВ Електрик – Индустриска зона Струга, г. Огнен Чубалески.
ODW ELECTRIC е глобален производител на кабли за автомобилската индустрија, со седиште во Штајнау, Германија.
📌 Ги ПОВИКУВАМЕ сите граѓани на општина Струга да аплицираат за работа во иста компанија. ODW Electric нуди повеќе работни места, затоа ги охрабруваме сите заинтересирани да испратат CV и мотивационо писмо на следната е-маил адреса:StrugaLajm

📧 [email protected]

👉 ODW-ELEKTRIK, освен редовна месечна плата, нуди бесплатен превоз за сите вработени, топол оброк во просториите на фабриката и обезбедува бесплатно приватно здравствено осигурување кое го покрива болничкото лекување во сите приватни болници во Република Северна Македонија до 3.000 евра годишно по вработен.

In : Aktuale

Loading...
loading...