Mexhiti strukturohet në Dollnen:Ish kryetar i Komunës i bashkohet opozitës

NDRYSHIMI I MADH në zonën 5 zgjedhore fillon nga DOLLNENI!

Sot në një atmosferë fantastike, në fshatin Cërnilishtë, Komuna e Dollnenit, së bashku me shume bashkëmendimtarë e aktivistë, për koordinator të Lëvizjes Demokratike caktuam Abdulla Bajramoskin, ish-kryetarin e kësaj komune dhe njëherit themelues i BDI-së.StrugaLajmStrugaLajm

Dua të potencoj që përveç koordinatorit në nivel të degës, u etabluan edhe strukturat në të gjitha vendbanimet shqiptare në këtë komunë, strukturë kjo me shumë përvojë politike!StrugaLajm

NDRYSHIMI PO VJEN!

In : Aktuale

Loading...
loading...