Mickoski kërkoi falje për gabimet e të kaluarës

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski nga Tashmarunishtja e Strugës, kërkoi falje për gabimet e bëra nga VMRO DPMNE deri më tani dhe akuzoi ata që kërkojnë dorëheqjen e tij, duke i quajtur jeniçerë.

Dhe sot ata që janë barra e VMRO-DPMNE-së i drejtohen në mënyrë të ashpër VMRO-DPMNE-së. Jam i vetëdijshëm plotësisht për veprimet e tyre nga e kaluara dhe plotësisht i vetëdijshëm se pikërisht këto jeniçerë të etur për qeveri ishin edhe barra e partisë. Dua të theksoj qartë dhe pa mëdyshje se unë si lider i VMRO-DPMNE-së, i kërkoj falje popullit për të gjitha gabimet dhe padrejtësitë që kanë bërë këta njerëz -deklaroi Hristian Mickoski – lider i VMRO-DPMNE-së. StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...