Ministri Nuhiu ofron dorëheqje, thotë se fajtorët do të përgjigjen

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Nuhi, sot në një konferencë për shtyp ka njoftuar dorëheqjen e tij nga posti, pas zhvillimeve të enjten në mbrëmje kur demonstrues të dhunshëm hyjnë në Parlament dhe sulmuan deputetët e shumicës parlamentare, njofton gazeta KOHA. Ai tha se do të kërkojë nga Prokuroria publike që kundër drejtorit për Siguri publike të ngritet padi penale për mosrespektim të urdhrave. Ai më tej në sqarimin e situatës komanduese në MBP, theksoi se Çavkov si drejtues i shtabit operativ nuk i ka respektuar urdhrat dhe ka refuzuar që ta kontaktojë dhe të veprojë sipas rekomandimeve paraprake nga plani operativStrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...