Ministria e shëndetësisë ka tre muaj pa ministër

Përderisa politikanët kalkulojnë se kush do të mer ministrinë e shëndetësisë,karigia e ministrit tanimë tre muaj pa ministër.
Por ministri I shëndetësisë Goce Cakarovski është shpreshur se ministria funksionon edhe përkundër mungesës së ministrit.

Me vendim të qeverisë ai ka marrë gjitha kompetencat financiare dhe të organizimit në ministri. StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...