Miqësia Kroato ~ Shqiptare 🇭🇷🇦🇱!Njerëz që kontribuan për këtë miqësi:

Miqësia Kroato ~ Shqiptare 🇭🇷🇦🇱!
Njerëz që kontribuan për këtë miqësi:
AKADEMIK PROF.DR. ALEKSANDAR STIPČEVIĆ
(10.10.1930-30.08.2015)
AKADEMIK PROF.DR. ZEF MIRDITA (13.03.1936-04.04.2016)
GAZETARI Mehmet Latifi i pushoi se rahurit zemres 05.04.2018.

dhe shumë e shumë të tjerë!

Që të tre ishin miqë dhe shokë!

shkruan Mehmet Latifi:

“Pata nderin qe ta kem edhe prof. Zefin bashke me prof. Stipceviqin ne promovimin e “Fjalorit te folmes se arbenesheve te Zares” ne Zagreb, me 5 tetor te vitit 2013, qe ti kem te dy koloset ne promovim te kesaj vepre modeste.”

Pata nderin dhe une dhe gjithe NE qe ju patem,…
Ju feleminderit i nderuar prof. Zef, prof. Stipceviq dhe miku Mehmet Latifi per gjithe ate qe keni bere ne fushen e shkences dhe te afirmimit te kombit shqiptar.StrugaLajm

U prefshi ne Paqe!.
/foto e realizuar ne Zagreb me 5 tetor 2013.


Loading...
loading...