MIRUPAFSHIM NË SHQIPËRINË E LIRË (Përgjigje letrës që më dërgoi sot nga burgu i Zvicrës, Luftëtari i Lirisë, JETON LLESHI

MIRUPAFSHIM NË SHQIPËRINË E LIRË
(Përgjigje letrës që më dërgoi sot nga burgu i Zvicrës, Luftëtari i Lirisë, JETON LLESHI

Trimi i xhaxhit… Atje ne erresite e mesjetës ku eshte prere e grisur Shqiperia me gershere te fashizmit sllav dhe ne përkrahje te qyqeve perendimore qe nga Biz Marku gjer te ministri Grej i Anglisë nuk je as i pari as i fundit qe do ta mbrojsh nderin dhe vetëm nderin e Shqipërisë. Do kisha dashur te jem ne vendin tend, se une mësuesi yt dua te vdes përpara teje, por ti ma more kete nder dhe sigurisht edhe pranë Xha Lutos e Danit, ti do jesh ulur nje vend me lart prej meje. S
hpirti nuk me lejon te flas me teper, vetëm te lutem insisto qe ne seancën e fundit te marr edhe une pjese me te drejte fjale… MIRUPAFSHIM NE SHQIPERINE E LIRE…

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...