Mjeku strugan Radomir Buklioski kerkon falje publike pas postimit ofendues ndaj shqiptarëve

Unë kërkoj falje publike nëse kam fyer dikë nga kolegët e mi, kam 7 vjet që punoj në IMP, dhe në fund të fundit nuk më ka ndodhur kurrë që unë të fyej ose të veproja, qoftë për politikë, kombësi, fe, sepse jeta është një dhe me vlerë. Për shtatë vjet, nuk kam fyer askënd si pacient, dhe as nuk do ta bëj, nuk është profesioni im. Edhe një herë – KERKOJ FALJE PUBLIKE, nuk do të dëgjoni më fjalë nga Dr. Radomir. Përshëndetje dhe qëndrim dhe shëndet të mirë.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...