MSH:1120 të infektuar me koronavirus

Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë kryer plot 2 993 testime të dyshuara për koronavirus dhe prej tyre 1 120 kanë rezultuar pozitivë, incidenca është rreth 37% e testeve të kryera. Po ashtu në 24 orët e fundit nga virusi nuk e kanë fituar betejën 28 pacientë, ndërsa janë shëruar 916 persona.

In : Aktuale

Loading...
loading...